Τα “έξυπνα” κινητά της Samsung: Η επόμενη επανάσταση στην τεχνολογία

Τα “έξυπνα” κινητά της Samsung: Η επόμενη επανάσταση στην τεχνολογία

Η Samsung Electronics Co., Ltd παρουσίασε επίσημα τη νέα γενιά κινητών τηλεφώνων που λειτουργούν με υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης, ανοίγοντας τον δρόμο για τα κινητά του μέλλοντος. Η ελληνική αγορά δείχνει αυξημένο ενδιαφέρον για πιο προηγμένα μοντέλα και οι πωλήσεις των κινητών συσκευών αυξήθηκαν κατά 15% το 2023, φτάνοντας τα 800 εκατομμύρια ευρώ.

Η νέα σειρά κινητών Samsung Galaxy S24 ανοίγει έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων για τους χρήστες της. Με χρήση τεχνητής νοημοσύνης, οι υπηρεσίες που παρέχει προσφέρουν έξυπνες μεταφράσεις κειμένου και κλήσεων σε διαφορετικές γλώσσες, μεγιστοποιώντας τη δημιουργική ελευθερία των χρηστών.

Η τεχνητή νοημοσύνη που ενσωματώνεται στο πληκτρολόγιο των Samsung Galaxy S24 μπορεί να μεταφράζει μηνύματα και κείμενα σε πραγματικό χρόνο σε 13 διαφορετικές γλώσσες.

Η διοίκηση της Samsung έχει μεγάλες προσδοκίες για την επόμενη δεκαετία των κινητών συσκευών. Ο Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business της Samsung Electronics, TM Roh, αναφέρει ότι η σειρά Galaxy S24 αποτελεί μια μεταμόρφωση στη σύνδεσή μας με τον κόσμο και σηματοδοτεί την επόμενη εποχή καινοτομίας για τις κινητές συσκευές. Ο επικεφαλής αναλυτής της CCS Insight, Ben Wood, επισημαίνει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα γίνει ακόμα πιο κεντρική στα smartphones και προβλέπει παρόμοιες εξελίξεις και από άλλους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένης της Apple.

Η επόμενη γενιά κινητών τηλεφώνων της Samsung ανοίγει τον δρόμο για μια νέα επανάσταση στην τεχνολογία και έχει τη δυνατότητα να ενδυναμώσει τους χρήστες της. Προβλέπεται ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα γίνει ακόμα πιο κομβική στον κόσμο των smartphones, επιτρέποντας μας να αξιοποιήσουμε πλήρως το δυναμικό της και να μετασχηματίσουμε την εμπειρία μας με την τεχνολογία. Είμαστε έτοιμοι να εξερευνήσουμε αυτόν τον νέο κόσμο και να δούμε πώς η τεχνολογία μπορεί να μας εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερο στην καθημερινή μας ζωή.

Ερωτήσεις και απαντήσεις (FAQ) βασισμένες στα κύρια θέματα και τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στο άρθρο:

1. Ποια είναι η νέα γενιά κινητών τηλεφώνων που παρουσίασε η Samsung Electronics Co., Ltd;
– Η Samsung παρουσίασε τη νέα γενιά κινητών τηλεφώνων Samsung Galaxy S24 που λειτουργούν με υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης.

2. Ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρέχει η νέα σειρά κινητών Samsung Galaxy S24;
– Η νέα σειρά προσφέρει έξυπνες μεταφράσεις κειμένου και κλήσεων σε διαφορετικές γλώσσες με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

3. Σε πόσες γλώσσες μπορεί να μεταφράσει το πληκτρολόγιο των Samsung Galaxy S24 σε πραγματικό χρόνο;
– Το πληκτρολόγιο μπορεί να μεταφράσει μηνύματα και κείμενα σε πραγματικό χρόνο σε 13 διαφορετικές γλώσσες.

4. Ποιες είναι οι προσδοκίες της διοίκησης της Samsung για την επόμενη δεκαετία των κινητών συσκευών;
– Η διοίκηση της Samsung έχει μεγάλες προσδοκίες και θεωρεί ότι η σειρά Galaxy S24 αποτελεί μια μεταμόρφωση στη σύνδεσή μας με τον κόσμο και σηματοδοτεί την επόμενη εποχή καινοτομίας για τις κινητές συσκευές.

5. Ποιος είναι ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης στα smartphones σύμφωνα με τον επικεφαλή αναλυτή της CCS Insight;
– Ο επικεφαλής αναλυτής της CCS Insight, Ben Wood, προβλέπει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα γίνει ακόμα πιο κεντρική στα smartphones και προβλέπει παρόμοιες εξελίξεις και από άλλους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένης της Apple.

6. Τι επανάσταση φέρνει η επόμενη γενιά κινητών τηλεφώνων της Samsung;
– Η επόμενη γενιά κινητών τηλεφώνων της Samsung ανοίγει τον δρόμο για μια νέα επανάσταση στην τεχνολογία και ενισχύει τους χρήστες της χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη.

7. Ποια είναι η πρόβλεψη για την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο των smartphones;
– Προβλέπεται ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα γίνει ακόμα πιο κεντρική στον κόσμο των smartphones, επιτρέποντάς μας να αξιοποιήσουμε πλήρως το δυναμικό της και να μετασχηματίσουμε την εμπειρία μας με την τεχνολογία.

Κλειδιά όροι:

– Τεχνητή νοημοσύνη: Τεχνολογία που επιτρέπει σε μηχανές και υπολογιστές να προσομοιώνουν την ανθρώπινη νοημοσύνη και να εκτελούν διάφορες μορφές εργασιών που απαιτούν νοημοσύνη.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Κύρια ιστοσελίδα της Samsung