Τα Μωρά στη Φωτιά επιστρέφουν στην εμβληματική τους “γιάφκα” μετά από ένα εξαιρετικά πετυχημένο live

Τα Μωρά στη Φωτιά επιστρέφουν στην εμβληματική τους “γιάφκα” μετά από ένα εξαιρετικά πετυχημένο live

Μετά από ένα αξέχαστο live, που σημείωσε sold-out, ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά επιστρέφουν στην αγαπημένη τους “γιάφκα” στην Ηπείρου και Αχαρνών. Η σχέση τους με το Κύτταρο αποτυπώνεται σε ένα μοναδικό μίνι ντοκιμαντέρ, που αποτελεί μια πιστή αναπαράσταση της πορείας του συγκροτήματος.

Στις 16 Φλεβάρη, οι Μωρά στη Φωτιά ετοιμάζονται να κατεβούν “Κάτω στην Πόλη” για μια ακόμη εμφάνιση που υπόσχεται να μας απογειώσει. Μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της ελληνικής ροκ σκηνής να ζήσουν ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι, γεμάτο ρυθμό και συναίσθημα.

Το πρόγραμμα είναι γεμάτο επιτυχημένες επιτυχίες όπως το “Παυσίπονο”, το “Third Uncle” και το “Σκυλίσια Μέρα”, αλλά και νέα κομμάτια όπως τo “Μανιφέστο” και το “Κάτω στην Πόλη”. Η μπάντα θα μας ταξιδέψει με τις μουσικές της από το “Βαβυλωνία” στο “Θεατρίνοι” και από το “Παπαγάλος” στο “Χαμαιλέον”.

Μέσα από το live τους, οι Μωρά στη Φωτιά θα μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο γεμάτο συναισθήματα και εμπειρίες. Τα τραγούδια τους αναδεικνύουν τα διλήμματα της ζωής, αγγίζουν τις αποτυχημένες προσδοκίες και αναδύουν την ένταση του αδρεναλίνης.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε τους Μωρά στη Φωτιά σε ένα live που θα μείνει αξέχαστο στη μνήμη σας. Ετοιμαστείτε για έναν μουσικό παράδεισο γεμάτο ενέργεια και ένταση. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία!

Συχνές ερωτήσεις:

1. Ποιος είναι ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά;
Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά είναι ένα ελληνικό μουσικό συγκρότημα, γνωστό για τον ροκ ήχο του. Έχουν κυκλοφορήσει πολλά επιτυχημένα τραγούδια και έχουν πραγματοποιήσει πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε ζωντανά events.

2. Πότε θα πραγματοποιηθεί το live;
Το live θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου.

3. Ποιοι είναι οι τραγουδιστές και τα τραγούδια που θα ακουστούν;
Οι τραγουδιστές είναι ο Στέλιος Σαλβαδόρ και η Φωτεινή Βελεσιώτου. Θα ακουστούν επιτυχημένα τραγούδια όπως το “Παυσίπονο”, το “Third Uncle” και το “Σκυλίσια Μέρα”, αλλά και νέα κομμάτια όπως το “Μανιφέστο” και το “Κάτω στην Πόλη”.

4. Ποια η τοποθεσία του event;
Το event θα πραγματοποιηθεί στην “Πόλη”.

5. Ποιο είναι το πρόγραμμα του live;
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια του συγκροτήματος, αλλά και νέα κομμάτια. Η μπάντα θα μας ταξιδέψει με τις μουσικές της από την “Βαβυλωνία” στο “Θεατρίνοι” και από το “Παπαγάλος” στο “Χαμαιλέον”.

6. Ποιες είναι οι εμπειρίες που μπορούμε να περιμένουμε από το live;
Το live των Μωρά στη Φωτιά υπόσχεται να μας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο συναισθήματα και εμπειρίες. Τα τραγούδια τους αναδεικνύουν τα διλήμματα της ζωής και αγγίζουν τις αποτυχημένες προσδοκίες, ενώ αναδύουν την ένταση του αδρεναλίνης.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

1. www.steliossalvador.gr
2. www.kittaro.gr