Η Xiaomi εισάγει το HyperOS στα smartphones της, αναβαθμίζοντας πλήθος συσκευών

Η Xiaomi εισάγει το HyperOS στα smartphones της, αναβαθμίζοντας πλήθος συσκευών

Η Xiaomi ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της λειτουργικού συστήματος, το HyperOS, σηματοδοτώντας μια εντελώς νέα εποχή για την εταιρεία. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα αυτού του νέου λειτουργικού είναι η βάση του στο Android 14, προσφέροντας στους χρήστες πρόσβαση στα τελευταία χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος της Google με τις δικές της προσθήκες.

Η Xiaomi σχεδιάζει να αναβαθμίσει πλήθος smartphone συσκευών της με το HyperOS. Τα πρώτα 7 μοντέλα που θα λάβουν την αναβάθμιση είναι τα εξής:

– Redmi Note 12 Pro 5G / Pro+ 5G
– Redmi Note 12S
– Redmi 12 5G
– Redmi Note 12 5G
– Redmi Note 12 4G
– Redmi Note 12 4G NFC
– Redmi 12C

Αναμένεται η αναβάθμιση αυτών των συσκευών μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024.

Με το HyperOS, η Xiaomi επιδεικνύει τη δέσμευσή της να προσφέρει στους χρήστες της τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Οι χρήστες θα επωφεληθούν από την συνδυασμένη δύναμη του Android 14 και των μοναδικών προσθηκών της Xiaomi, που περιλαμβάνουν εξατομικευμένη οθόνη εκκίνησης και περισσότερο έλεγχο στις επιλογές προσαρμογής.

FAQ:
1. Πότε θα γίνει η αναβάθμιση στις συσκευές της Xiaomi με το HyperOS;
– Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2024.

2. Ποια μοντέλα της Xiaomi θα λάβουν την αναβάθμιση;
– Τα πρώτα 7 μοντέλα που θα λάβουν την αναβάθμιση είναι τα εξής: Redmi Note 12 Pro 5G / Pro+ 5G, Redmi Note 12S, Redmi 12 5G, Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 4G, Redmi Note 12 4G NFC, Redmi 12C.

3. Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα του HyperOS;
– Το HyperOS βασίζεται στο Android 14 και προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση στα τελευταία χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος της Google με μοναδικές προσθήκες από την Xiaomi.