Αποκαλύφθηκε το πιθανό design του Samsung Galaxy S24 Ultra

Αποκαλύφθηκε το πιθανό design του Samsung Galaxy S24 Ultra

Η πρώτη ματιά στο πιθανό design του Samsung Galaxy S24 Ultra έρχεται στο προσκήνιο με τα πρώτα CAD-based renders που δημιούργησε ο technizoconcept. Οι εικόνες απεικονίζουν ένα τηλέφωνο που μοιάζει πολύ με το προηγούμενο μοντέλο, το Samsung Galaxy S23 Ultra, αλλά με μερικές ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις.

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η προσθήκη τιτανίου στο frame αντί για μεταλλικό. Αυτό θα προσφέρει αυξημένη αντοχή και αισθητική αξία στο τηλέφωνο.

Στο πίσω μέρος, το Galaxy S24 Ultra έχει τέσσερις κάμερες, συμπεριλαμβανομένου ενός περισκοπικού φακού, παρέχοντας εκτεταμένες δυνατότητες φωτογράφισης. Το μέγεθος του αναμένεται να είναι παρόμοιο με τον προκάτοχό του και θα διαθέτει μια 6,8 ιντσών οθόνη Dynamic AMOLED 2x με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Για το εσωτερικό, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy, με έως και 16GB RAM και 1TB αποθηκευτικό χώρο. Η κύρια κάμερα θα είναι 200MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας, ενώ θα υπάρχουν επίσης μια 12MP ultrawide κάμερα, μια 10MP telephoto με 3x οπτικό ζουμ και μια 50MP telephoto κάμερα. Η μπαταρία θα είναι 5000mAh με υποστήριξη για γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 45W, ασύρματη φόρτιση 15W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 4,5W.

Αυτές οι πρώτες απεικονίσεις μας δίνουν μια ενδιαφέρουσα εικόνα για το πως θα μοιάζει ο Galaxy S24 Ultra, αλλά πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από τη Samsung για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το design της νέας συσκευής.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Πότε αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S24 Ultra;

Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία για την επίσημη ανακοίνωση του Galaxy S24 Ultra. Ωστόσο, βασισμένοι στο παρελθόν, θα ήταν ασφαλές να υποθέσουμε ότι η ανακοίνωση θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο ή δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Θα έχει η Samsung Galaxy S24 Ultra αντοχή στο νερό και στη σκόνη;

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες σχετικά με την αντοχή του Galaxy S24 Ultra στο νερό και τη σκόνη. Η Samsung συχνά προσφέρει πιστοποιημένα επίπεδα προστασίας στις προηγούμενες συσκευές της, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για επίσημες πληροφορίες από την εταιρεία.

Υπάρχει υποδοχή ακουστικών στο Samsung Galaxy S24 Ultra;

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη ή απουσία υποδοχής ακουστικών στο Samsung Galaxy S24 Ultra. Η αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών έχει γίνει μια συνήθης πρακτική σε πολλά σύγχρονα smartphones, αλλά πρέπει να περιμένουμε για επίσημες πληροφορίες από την Samsung.