Το επόμενο State of Play του PlayStation: Προβλέψεις και προσδοκίες

Το επόμενο State of Play του PlayStation: Προβλέψεις και προσδοκίες

Η αναμονή για το επόμενο μεγάλο σόου του PlayStation έφτασε επιτέλους στο τέλος της, σε μια στιγμή που αμέτρητοι fans της κονσόλας ανυπομονούσαν. Το νέο State of Play θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ, τα μεσάνυχτα, και η Sony υπόσχεται μια γεμάτη παρουσίαση, παρουσιάζοντας πάνω από 15 παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο PS5 και στο PS VR2 μέσα στο 2024 ή αργότερα.

Ποια παιχνίδια θα παρουσιαστούν στο State of Play; Με βάση τις επίσημες επιβεβαιώσεις καθώς και τις φήμες που κυκλοφορούν, αναμένουμε να δούμε ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών. Μεταξύ αυτών, θα παρουσιαστούν τα Stellar Blade και Rise of the Ronin, δύο από τις αποκλειστικότητες του PS5 για το 2024. Επιπλέον, υπάρχει η φήμη ότι θα δούμε το Death Stranding 2 του Hideo Kojima, το Final Fantasy 7 Rebirth της Square Enix, ένα remake ή remaster του Sonic Generations από τη SEGA, το Silent Hill 2 Remake της Konami, ένα νέο Metro VR παιχνίδι, το Judas του δημιουργού των BioShock, καθώς και ένα remaster του Until Dawn για PS5 και PC.

Ανυπομονούμε να δούμε τι εκπλήξεις επιφυλάσσει το State of Play αυτή τη φορά. Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά στα YouTube, Twitch και TikTok, προσφέροντας σε όλους τους φανς του PlayStation τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν ανά πάσα στιγμή. Με διάρκεια περίπου 40 λεπτά, αναμένουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μέλλον των παιχνιδιών για τις κονσόλες της Sony. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που προετοιμάζονται για εσάς!

Σεξτέριο: State of Play – Frequently Asked Questions (FAQ)

1. Πότε θα πραγματοποιηθεί το State of Play;
Το State of Play θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ, τα μεσάνυχτα.

2. Πόσα παιχνίδια αναμένεται να παρουσιαστούν στο State of Play;
Η Sony υπόσχεται να παρουσιάσει πάνω από 15 παιχνίδια.

3. Ποια παιχνίδια αναμένεται να παρουσιαστούν στο State of Play;
Αναμένεται να δούμε τα “Stellar Blade” και “Rise of the Ronin”, δύο από τις αποκλειστικότητες του PS5 για το 2024. Επιπλέον, υπάρχουν φήμες για το “Death Stranding 2” του Hideo Kojima, το “Final Fantasy 7 Rebirth” της Square Enix, ένα remake ή remaster του “Sonic Generations” από τη SEGA, το “Silent Hill 2 Remake” της Konami, ένα νέο “Metro VR” παιχνίδι, το “Judas” του δημιουργού των BioShock, και ένα remaster του “Until Dawn” για PS5 και PC.

4. Ποιες πλατφόρμες θα μπορώ να παρακολουθήσω το State of Play;
Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά στα YouTube, Twitch και TikTok.

5. Πόση διάρκεια αναμένεται να έχει το State of Play;
Αναμένεται να έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτά.

Παρακάτω θα βρείτε μερικούς συνδέσμους που σχετίζονται με το PlayStation:

Ιστοσελίδα του PlayStation
YouTube κανάλι του PlayStation
Twitch κανάλι του PlayStation
TikTok λογαριασμός του PlayStation