Νέο Headset Εικονικής Πραγματικότητας από τη Samsung για Ανταγωνισμό με τo Apple Vision Pro

Νέο Headset Εικονικής Πραγματικότητας από τη Samsung για Ανταγωνισμό με τo Apple Vision Pro

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο headset εικονικής πραγματικότητας (VR) με σκοπό να ανταγωνιστεί τo Apple Vision Pro. Αυτό το νέο headset αναμένεται να κυκλοφορήσει υπό την επωνυμία Galaxy, καθώς η Samsung θέλει να εκμεταλλευτεί την επιτυχημένη ευαισθητοποίηση που έχει κερδίσει η εταιρεία αυτή τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά, ο σχεδιασμός του νέου headset της Samsung είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν του Apple Vision Pro.

Το νέο headset θα φέρει τον επεξεργαστή Exynos 2200 της Samsung εντός του, έναν ολοκαίνουριο επεξεργαστή που αναμένεται να παρουσιάζει αντίστοιχη απόδοση με το Apple M2 SoC που χρησιμοποιείται στο Apple Vision Pro. Η εταιρεία δοκιμάζει πρωτότυπα επί του παρόντος και η μαζική παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2024. Ωστόσο, στην αρχή η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει μόλις 30.000 μονάδες Galaxy AR στην αγορά, κάτι που θα καθιστά το νέο headset αρκετά σπάνιο και δυσεύρετο.

Η Samsung ελπίζει ότι αυτό το νέο headset θα της επιτρέψει να ανταγωνιστεί το Apple Vision Pro και να κατακτήσει με ένα μοναδικό προϊόν την αγορά της εικονικής πραγματικότητας. Εν κατακλείδι, με την αναμενόμενη κυκλοφορία του νέου headset Galaxy AR τον Δεκέμβριο του 2024, η Samsung εισέρχεται σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό χώρο και είναι ανυπομονησία για την αντίδραση της αγοράς.

Συχνές Ερωτήσεις:

1. Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο headset της Samsung;

Το νέο headset της Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2024.

2. Ποιον επεξεργαστή θα χρησιμοποιεί το νέο headset της Samsung;

Το νέο headset της Samsung θα φέρει τον επεξεργαστή Exynos 2200 της εταιρείας.

3. Πόσες μονάδες Galaxy AR θα κυκλοφορήσει αρχικά η Samsung;

Η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει αρχικά μόνο 30.000 μονάδες Galaxy AR.

4. Πότε θα έρθει στην αγορά το Apple Vision Pro;

Το Apple Vision Pro αναμένεται να έρθει στην αγορά το 2024, με την εταιρεία να προγραμματίζει να κυκλοφορήσει περίπου 600.000 headsets.