Η νέα ανανεωμένη desktop έκδοση του Google Chrome φέρνει φρέσκο design και βελτιωμένα χρώματα

Η νέα ανανεωμένη desktop έκδοση του Google Chrome φέρνει φρέσκο design και βελτιωμένα χρώματα

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Google ανακοίνωσε με υπερηφάνεια το νέο Material You design για τη desktop έκδοση του Google Chrome. Η ανανεωμένη εμφάνιση του αγαπημένου browser κάνει πλέον το επίσημο ντεμπούτο της σε όλο τον κόσμο. Η τελευταία μεγάλη αλλαγή στο design του Google Chrome είχε πραγματοποιηθεί το 2018, και η νέα έκδοση συμπίπτει με την επέτειο των 15 χρόνων του Chrome.

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης είναι η αλλαγή στο omnibox, το πεδίο όπου εισάγετε τα URLs. Το εικονίδιο του λουκέτου δεν βρίσκεται πλέον στην αριστερή πλευρά του omnibox, καθώς η χρήση των HTTPs πρωτοκόλλων έχει γίνει ευρέως διαδεδομένη. Επίσης, η παλέτα χρωμάτων έχει ανανεωθεί, δίνοντας έμφαση στον ρόλο του χρώματος στο νέο Material You design.

Παρόλες αυτές τις αλλαγές, το γενικό layout του Google Chrome δεν έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές. Η αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του Chrome, την 119, εισάγει το ριζικά ανανεωμένο design που μπορείτε να ανακαλύψετε και να διαβάσετε περισσότερα για αυτό στο επίσημο blog της Google, The Keyword.

FAQ:
1. Ποια είναι η τελευταία έκδοση του Google Chrome;
Η τελευταία έκδοση του Google Chrome είναι η έκδοση 119.

2. Ποιες αλλαγές φέρνει το νέο Material You design στο Google Chrome;
Το νέο Material You design φέρνει αλλαγές στο omnibox και ανανεωμένη παλέτα χρωμάτων.

3. Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για την ανανεωμένη έκδοση του Google Chrome;
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ανανεωμένη έκδοση του Google Chrome στο επίσημο blog της Google, The Keyword.