Η Google Maps αναβαθμίζεται με νέα χαρακτηριστικά

Η Google Maps αναβαθμίζεται με νέα χαρακτηριστικά

Η Google Maps είναι ένα από τα πιο αγαπημένα navigation apps του κόσμου και η Google δεν σταματά να εξελίσσεται. Πρόσφατα, η εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία των χρηστών.

Ένα από τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά είναι το Immersive View, που προσφέρει μια εντυπωσιακή 3D θέαση της διαδρομής σας. Το Immersive View σας επιτρέπει να δείτε λεπτομερώς τον δρόμο και το περιβάλλον σας, πριν καν ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

Ένα άλλο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό είναι το Google Maps Search που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να προβάλλει σχετικές τοποθεσίες βάσει των προτιμήσεών σας και των αναγκών σας. Αν, για παράδειγμα, ψάχνετε για ένα εστιατόριο, το Google Maps θα σας προτείνει επιλογές που ταιριάζουν με τον προϋπολογισμό σας, τις γεύσεις σας και τη διαθεσιμότητα.

Η πλοήγηση έχει επίσης αναβαθμιστεί με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Τώρα, η Google Maps παρέχει βελτιωμένη πλοήγηση στις λωρίδες δρόμου και τις διασταυρώσεις, καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κίνηση. Θα λαμβάνετε ακόμη και πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση των δρόμων, όπως ατυχήματα και κίνηση.

Τέλος, το Google Maps θα προσθέτει σταδιακά πληροφορίες για τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό AR. Με το Lens in Maps, θα μπορείτε να αναγνωρίζετε αντικείμενα και μέρη μέσω της κάμερας του κινητού σας και να ζητάτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά.

Αυτές οι νέες βελτιώσεις της Google Maps θα κάνουν τις μετακινήσεις σας ακόμη πιο απλές και ευχάριστες. Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα τεχνολογικά νέα στο Techmaniacs.gr.