Το νέο Xbox χειριστήριο αναμένεται να ανακοινωθεί τον Μάιο

Το νέο Xbox χειριστήριο αναμένεται να ανακοινωθεί τον Μάιο

Νέες πληροφορίες έρχονται να φωτίσουν την έκβαση της διαρροής των μελλοντικών σχεδίων του Xbox που συνέβη πέρυσι το Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τον εξαιρετικά αξιόπιστο ρεπόρτερ του The Verge, Tom Warren, το νέο Xbox χειριστήριο αναμένεται να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, τον Μάιο. Αυτή η πληροφορία αποκαθιστά την αμφιβολία που είχε δημιουργηθεί για την κυκλοφορία του νέου χειριστηρίου και των νέων εκδόσεων των Xbox Series X και Xbox Series S.

Το νέο Xbox χειριστήριο, γνωστό και ως “Sebile”, φέρνει αρκετές τεχνολογικές βελτιώσεις. Μία από αυτές είναι η βελτιωμένη “απτική ανάδραση ακριβείας” με τη χρήση VCA, οι οποίοι λειτουργούν και ως ηχεία. Επιπλέον, διαθέτει επιταχυνσιόμετρο για λειτουργίες κίνησης και μία ενδιαφέρουσα λειτουργία “lift to wake”, η οποία επιτρέπει την αυτόματη ενεργοποίηση όταν σηκώνετε το χειριστήριο.

Το χειριστήριο διαθέτει επίσης modular thumb-sticks, που επιτρέπουν στον χρήστη να προσαρμόσει τα thumb-sticks σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα. Επιπλέον, τα κουμπιά και τα thumb-sticks έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με μεγαλύτερη αθωρητικότητα.

Η mobile εφαρμογή του Xbox έχει επίσης αναβαθμιστεί, προσφέροντας νέες λειτουργίες για μεγαλύτερη συμβατότητα με smartphones και tablets. Επιπλέον, το Xbox χειριστήριο υποστηρίζει Xbox Wireless 2 και απευθείας σύνδεση στο cloud για game streaming. Τέλος, διαθέτει την τεχνολογία Bluetooth 5.2 για ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές.

Με αυτές τις τεχνολογικές βελτιώσεις και την ανακοίνωση του νέου Xbox χειριστηρίου τον Μάιο, οι fans του Xbox αναμένουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και καινοτομίες από τη Microsoft. Stay tuned!

FAQ

1. Πότε αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο Xbox χειριστήριο;
Το νέο Xbox χειριστήριο αναμένεται να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, τον Μάιο.

2. Ποιες τεχνολογικές βελτιώσεις φέρνει το νέο Xbox χειριστήριο;
Το νέο Xbox χειριστήριο φέρνει βελτιωμένη “απτική ανάδραση ακριβείας” με χρήση VCA, επιταχυνσιόμετρο για λειτουργίες κίνησης και λειτουργία “lift to wake”, modular thumb-sticks και επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

3. Ποιες είναι οι νέες λειτουργίες της mobile εφαρμογής του Xbox;
Η mobile εφαρμογή του Xbox έχει αναβαθμιστεί με νέες λειτουργίες που προσφέρουν μεγαλύτερη συμβατότητα με smartphones και tablets.

4. Ποια είναι η συμβατότητα του Xbox χειριστηρίου με άλλες συσκευές;
Το Xbox χειριστήριο υποστηρίζει Xbox Wireless 2 και απευθείας σύνδεση στο cloud για game streaming, ενώ διαθέτει επίσης την τεχνολογία Bluetooth 5.2 για ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές.

5. Πότε αναμένονται περισσότερες εκπλήξεις και καινοτομίες από τη Microsoft;
Με την ανακοίνωση του νέου Xbox χειριστηρίου τον Μάιο, οι fans του Xbox αναμένουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και καινοτομίες από τη Microsoft.

Ορισμοί και Ξενόγλωσσες Έννοιες

– Xbox: Το Xbox είναι η σειρά οικιακών βιντεοπαιχνιδοκονσολών που κατασκευάζει και διανέμει η Microsoft.
– Xbox Series X: Το Xbox Series X είναι η κορυφαία έκδοση της νέας γενιάς κονσολών Xbox που κυκλοφόρησε το 2020.
– Xbox Series S: Το Xbox Series S είναι η φθηνότερη έκδοση της νέας γενιάς κονσολών Xbox που κυκλοφόρησε το 2020.
– VCA: Τα VCA αναφέρονται στη βελτιωμένη “απτική ανάδραση ακριβείας” που χρησιμοποιείται στο νέο Xbox χειριστήριο.
– Game streaming: Το game streaming είναι η δυνατότητα να παίζετε βιντεοπαιχνίδια μέσω ροής δεδομένων στο cloud, χωρίς να απαιτείται η λήψη ή η εγκατάσταση του παιχνιδιού στη συσκευή σας.

Προτεινόμενοι σχετικοί σύνδεσμοι

Xbox
Microsoft