Το πρόβλημα με τις οθόνες των Samsung Galaxy S24 θα λυθεί με μελλοντική ενημέρωση λογισμικού

Το πρόβλημα με τις οθόνες των Samsung Galaxy S24 θα λυθεί με μελλοντική ενημέρωση λογισμικού

Χιλιάδες χρήστες των Samsung Galaxy S24 αναφέρουν προβλήματα με τις LTPO AMOLED οθόνες των τηλεφώνων τους. Κυρίως οι κατόχοι του high-end μοντέλου της σειράς, Galaxy S24 Ultra, αναφέρουν ξεβαμμένα χρώματα στις οθόνες τους. Τα ζωντανά και έντονα χρώματα που είναι φημισμένες οι οθόνες των Samsung κινητών φαίνονται να μην είναι τόσο καθοριστικά στο νέο μοντέλο.

Οι παρατηρήσεις των χρηστών έχουν αναφορές και για τα άλλα μοντέλα της σειράς, το Galaxy S24 και το Galaxy S24+. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το πρόβλημα οφείλεται πιθανόν σε ένα bug του λογισμικού, συγκεκριμένα στο προφίλ χρωμάτων “Vivid” (Ζωντανό). Συγκρίσεις μεταξύ της οθόνης του S24 Ultra και του περσινού S23 Ultra αποδεικνύουν ότι υπάρχει πράγματι απόκλιση στην απόδοση των χρωμάτων.

Η εταιρεία Samsung αναγνωρίζει το πρόβλημα και επιβεβαιώνει ότι θα διορθωθεί με μία μελλοντική ενημέρωση του λογισμικού. Δυστυχώς, δεν έχει δοθεί ακόμα χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία αυτής της ενημέρωσης. Ωστόσο, ένας υπάλληλος της Samsung USA υποστηρίζει στα επίσημα Support forums της εταιρείας ότι η ενημέρωση αναμένεται να γίνει διαθέσιμη τον Φεβρουάριο.

Οι κατόχοι του Samsung Galaxy S24 μπορούν να αναμένουν με αισιοδοξία ότι το πρόβλημα με την απόδοση των χρωμάτων στις οθόνες τους θα επιλυθεί με μία ενημέρωση λογισμικού. Πρόκειται για μία καλή είδηση για τους χρήστες που επιθυμούν να απολαύσουν την πλήρη απόδοση της οθόνης των κινητών τους συσκευών.

FAQs:

1. Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των Samsung Galaxy S24;
– Οι χρήστες αναφέρουν προβλήματα με τις οθόνες των τηλεφώνων τους, ειδικά στο high-end μοντέλο Galaxy S24 Ultra. Οι χρώματα φαίνονται ξεβαμμένα στις οθόνες τους.

2. Ποια άλλα μοντέλα επηρεάζονται από το πρόβλημα;
– Το πρόβλημα αναφέρεται και σε άλλα μοντέλα της σειράς, το Galaxy S24 και το Galaxy S24+.

3. Τι προκαλεί το πρόβλημα;
– Το πρόβλημα πιθανόν οφείλεται σε ένα bug του λογισμικού, συγκεκριμένα στο προφίλ χρωμάτων “Vivid” (Ζωντανό).

4. Πώς θα διορθωθεί το πρόβλημα;
– Η εταιρεία Samsung αναγνωρίζει το πρόβλημα και θα το διορθώσει με μία μελλοντική ενημέρωση του λογισμικού. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας αυτής της ενημέρωσης.

5. Πότε αναμένεται να γίνει διαθέσιμη η ενημέρωση;
– Ένας υπάλληλος της Samsung USA αναφέρει ότι η ενημέρωση αναμένεται να γίνει διαθέσιμη τον Φεβρουάριο.

6. Τι πρέπει να κάνουν οι κατόχοι του Samsung Galaxy S24;
– Οι κατόχοι μπορούν να αναμένουν ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί με μία ενημέρωση λογισμικού. Θα πρέπει να περιμένουν την κυκλοφορία αυτής της ενημέρωσης.

Definitions:

1. LTPO: Αυτό είναι ένας τύπος AMOLED οθόνης που χρησιμοποιείται στα τηλέφωνα Samsung Galaxy S24.

Related Links:
Samsung