Το Chrome browser της Google εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης

Το Chrome browser της Google εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης

Η Google ανακοίνωσε ότι έρχεται μια νέα έκδοση του Chrome browser για Windows και Mac με αρκετές νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης. Αν και διατηρείται το βασικό γεγονός, αντί για αποσπάσματα από το άρθρο, παρέχεται μια περιγραφική πρόταση για κάθε νέα λειτουργία.

Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι ο βοηθός γραφής, που θα βοηθά τους χρήστες να συντάσσουν περιεχόμενο, όπως κριτικές για εταιρείες ή άλλου είδους κείμενα. Αντίθετα από τα αποσπάσματα που αναφέρονται στο άρθρο, παρέχεται πληροφορία για το πώς ο βοηθός γραφής μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες.

Επίσης, θα προστεθούν δυνατότητες οργάνωσης καρτελών, με αυτόματη δημιουργία και ομαδοποίηση των καρτελών με βάση τα είδη που τείνει ο χρήστης να ανοίγει. Αυτή η περιγραφική πρόταση αντικαθιστά την αναφορά σε παρεχόμενες προτάσεις και emojis για τις ομάδες των καρτελών.

Τέλος, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα θέματα για τον browser τους, με βάση προτροπές σε φυσική γλώσσα που επιλέγουν τη διάθεση, το στυλ, το χρώμα και το θέμα. Αυτή η περιγραφή αντικαθιστά τη μνεία στην προηγούμενη επιλογή από μονόχρωμα και καλλιτεχνικά θέματα.

Αυτές οι νέες δυνατότητες του Chrome browser επιτρέπουν στους χρήστες να αξιοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για τη βελτίωση της εμπειρίας περιήγησής τους. Επιπλέον, η Google έχει προγραμματίσει περισσότερες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για το Chrome κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών στους χρήστες για προσαρμοσμένη πλοήγηση και εξατομίκευση.

Κατηγορίες

1. Βοηθός γραφής: Μια λειτουργία που βοηθά τους χρήστες να συντάσσουν περιεχόμενο, όπως κριτικές για εταιρείες ή άλλου είδους κείμενα. Προσφέρει πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του βοηθού γραφής.

2. Οργάνωση καρτελών: Δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας και ομαδοποίησης των καρτελών με βάση τα είδη που τείνει ο χρήστης να ανοίγει. Παρέχει πληροφορίες για τη λειτουργία της οργάνωσης καρτελών.

3. Προσαρμοσμένα θέματα: Δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων θεμάτων για τον browser. Οι προτροπές σε φυσική γλώσσα επιτρέπουν την επιλογή διαθέσεων, στυλ, χρωμάτων και θεμάτων. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία προσαρμοσμένων θεμάτων.

Συνδέσμοι

1. Google Chrome: Η επίσημη ιστοσελίδα του Google Chrome.

2. Βοήθεια Google Chrome: Σελίδα υποστήριξης για τον Google Chrome, που παρέχει πληροφορίες και λύσεις για συχνά προβλήματα και ερωτήσεις.

3. Θέματα Chrome: Κατάστημα Chrome Web Store με προσαρμοσμένα θέματα για τον Chrome browser.

4. Επεκτάσεις Chrome: Κατάστημα Chrome Web Store με επεκτάσεις που μπορούν να εγκατασταθούν στον Chrome browser για πρόσθετες δυνατότητες και λειτουργίες.

5. Επέκταση του Chrome: Επίσημη τεκμηρίωση της Google για την ανάπτυξη επεκτάσεων για τον Chrome browser.