Το Copilot της Microsoft έρχεται και στα Windows 10

Το Copilot της Microsoft έρχεται και στα Windows 10

Το Copilot, ο ψηφιακός βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης της Microsoft, είναι έτοιμος να κάνει την είσοδό του και στα Windows 10, σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Windows Central. Αυτή η απόφαση αποτελεί μια μεγάλη αλλαγή στην πορεία της εταιρείας και δείχνει πόσο σημαντική είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη για το μέλλον της Microsoft.

Το Copilot έχει ήδη κυκλοφορήσει για τα Windows 11, αλλά με αυτή την επιλογή η Microsoft αποφάσισε να φέρει την ίδια λειτουργία και στους χρήστες των Windows 10. Αυτό ανοίγει το δρόμο για περισσότερους προγραμματιστές να αναπτύξουν πρόσθετα για το Copilot, καθώς ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται σημαντικά.

Το Copilot είναι ένα από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά που η Microsoft σχεδιάζει να φέρει στα Windows 10, προσπαθώντας να διατηρήσει τους χρήστες ενημερωμένους και να επεκτείνει την αγορά της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το Copilot;

Το Copilot είναι ένας ψηφιακός βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης της Microsoft που παρέχει υποστήριξη και προτάσεις κατά την ανάπτυξη του λογισμικού.

Πότε θα είναι διαθέσιμο το Copilot για τα Windows 10;

Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για τα Windows 10 σύντομα, που θα φέρει το εικονίδιο του Copilot στη γραμμή ερ