Το Death Stranding 2 – On The Beach σχεδιάζεται για το PlayStation 5

Το Death Stranding 2 – On The Beach σχεδιάζεται για το PlayStation 5

Η μεγάλη αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου Death Stranding 2, του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται εντός του 2024, φαίνεται πως είναι προ των πυλών. Σύμφωνα με τον αξιόπιστο leaker και dataminer billbil-kun, το PlayStation ετοιμάζεται να κάνει μια σχετική αποκάλυψη σύντομα, με δημοσίευση νέου trailer. Αν και δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα γίνει αυτή η αποκάλυψη, υπάρχουν εκτιμήσεις ότι μπορεί να συμβεί εντός των 15 επόμενων ημερών.

Ενδεχομένως, το PlayStation να πραγματοποιήσει το πρώτο State of Play σόου για το 2024, όπως κάνει κάθε έτος, αποκαλύπτοντας εκεί πληροφορίες σχετικά με την μεγάλη αποκλειστικότητα. Με βάση τις πληροφορίες που δόθηκαν από τον leaker, ο τίτλος του παιχνιδιού θα είναι Death Stranding 2 – On The Beach, αφού η προηγούμενη ονομασία ήταν απλώς temporary.

Μέχρι να έρθει η επίσημη αποκάλυψη, μπορούμε να επαναδραστηριοποιηθούμε παρακολουθώντας ξανά το πρώτο trailer του παιχνιδιού μέσω του παρακάτω player.

Το Death Stranding 2 αναπτύσσεται αποκλειστικά για το PlayStation 5 και γίνεται η προετοιμασία και για μια ταινία Death Stranding σε συνεργασία με το στούντιο Α24 του ‘Everything Everywhere All at Once’. Επίσης, η Kojima Productions εργάζεται και σε ένα δεύτερο παιχνίδι, το ΟD, το οποίο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των Game Awards 2023 και υπόσχεται να είναι μια πειραματική εμπειρία.

Συνοψίζοντας, η προσμονή για την αποκάλυψη του Death Stranding 2 είναι μεγάλη, καθώς αναμένεται να μας παρουσιάσει μια νέα εμπειρία στην περιπέτεια του Hideo Kojima. Παράλληλα, η Kojima Productions ετοιμάζεται επίσης για την κυκλοφορία του παιχνιδιού OD, που αναμένεται να είναι ένα πιο πειραματικό παιχνίδι.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) για το Death Stranding 2

Ερώτηση: Πότε αναμένεται η κυκλοφορία του Death Stranding 2;
Απάντηση: Η κυκλοφορία του παιχνιδιού αναμένεται εντός του 2024.

Ερώτηση: Πότε θα γίνει η αποκάλυψη του παιχνιδιού;
Απάντηση: Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία, αλλά πιθανώς να γίνει εντός των 15 επόμενων ημερών.

Ερώτηση: Ποιος εργάζεται για την ανάπτυξη του παιχνιδιού;
Απάντηση: Το παιχνίδι αναπτύσσεται αποκλειστικά από την Kojima Productions για το PlayStation 5.

Ερώτηση: Υπάρχει κάποια πληροφορία για μια ταινία Death Stranding;
Απάντηση: Ναι, υπάρχει προετοιμασία για μια ταινία Death Stranding σε συνεργασία με το στούντιο Α24 του ‘Everything Everywhere All at Once’.

Ερώτηση: Τι είναι το OD;
Απάντηση: Το OD είναι ένα δεύτερο παιχνίδι που αναπτύσσεται από την Kojima Productions. Είναι μια πειραματική εμπειρία και αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των Game Awards 2023.

Συσχετιζόμενοι σύνδεσμοι:
playstation.com
kojimaproductions.jp
a24films.com