Το Hellblade: Senua’s Sacrifice με μεγάλη έκπτωση στο Steam

Το Hellblade: Senua’s Sacrifice με μεγάλη έκπτωση στο Steam

Η εταιρία Ninja Theory πρόσφατα προσέφερε μια εντελώς νέα ματιά στην πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Senua’s Saga: Hellblade II μέσω του Developer_Direct του Xbox. Αν και η ιστορία αυτή παραμένει ουσιαστικά η ίδια, ένα απλό γεγονός από το πρωτότυπο άρθρο, θα αντικαταστήσουμε τα αποσπάσματα με μια περιγραφική πρόταση.

Εκείνο που πρέπει να γνωρίζετε, όμως, είναι ότι το πρώτο μέρος της σειράς, το Hellblade: Senua’s Sacrifice, βρίσκεται προς πώληση στο Steam με έκπτωση. Αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι, το οποίο αρχικά κοστίζει 29.99 ευρώ, προσφέρεται τώρα με μόλις 2.99 ευρώ! Μια τόσο μικρή τιμή για να ζήσετε μια μοναδική περιπέτεια με την Senua.

Το πρώτο Hellblade κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017 και είναι διαθέσιμο σε πολλές κονσόλες, αλλά η προσφορά ισχύει μόνο για την έκδοση του Steam. Μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 52.000 θετικές κριτικές από τους χρήστες. Η περιγραφή του παιχνιδιού μας δίνει μια γεύση της εποχής και της περιπέτειας της Celtic πολεμίστριας.

Αυτή η εκπληκτική προσφορά θα είναι διαθέσιμη για μόνο δύο μέρες, μέχρι τις 25 Ιανουαρίου. Ωστόσο, ενώ περιμένουμε την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους, το Hellblade 2, στις 21 Μαΐου, μας αποκαλύπτετε μια εντελώς νέα περιπέτεια για την Senua. Πλέον ακολουθεί το μονοπάτι των Βίκινγκς και αναλαμβάνει έναν πιο φονικό ρόλο, ενώ οι developers υπόσχονται ένα ανανεωμένο και αδυσώπητο σύστημα μάχης. Επίσης, κατορθώνουν να αποτυπώσουν την ψύχωση της Senua με πιο αυθεντικό τρόπο χάρη στη συνεργασία με τον εξειδικευμένο καθηγητή Paul Fletcher και τη χρήση της binaural audio τεχνολογίας. Ανυπομονούμε λοιπόν για το ξεκίνημα αυτής της επικής περιπέτειας.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs):

1. Ποια είναι η προσφορά για το παιχνίδι Hellblade: Senua’s Sacrifice στο Steam;
– Το παιχνίδι προσφέρεται με έκπτωση, από 29.99 ευρώ μόνο με 2.99 ευρώ.

2. Πόσες θετικές κριτικές έχει λάβει το πρώτο Hellblade;
– Έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 52.000 θετικές κριτικές από τους χρήστες.

3. Πότε θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος του Hellblade;
– Ηκυκλοφορία του Hellblade II: Senua’s Saga αναμένεται στις 21 Μαΐου.

4. Τι αλλαγές θα υπάρξουν στο δεύτερο μέρος του Hellblade;
– Στο δεύτερο μέρος, η Senua θα ακολουθήσει το μονοπάτι των Βίκινγκς και θα έχει έναν πιο φονικό ρόλο. Οι developers υπόσχονται ένα ανανεωμένο και αδυσώπητο σύστημα μάχης.

5. Πως αποτυπώνεται η ψύχωση της Senua στο δεύτερο μέρος;
– Οι developers συνεργάζονται με τον εξειδικευμένο καθηγητή Paul Fletcher και χρησιμοποιούν την binaural audio τεχνολογία για να αποτυπώσουν την ψύχωση της Senua με πιο αυθεντικό τρόπο.

6. Πότε λήγει η προσφορά για το πρώτο Hellblade;
– Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 25 Ιανουαρίου.

Ορισμοί κλειδιών όρων:

– Developer_Direct: Ένα επίσημο σόου του Xbox, στο οποίο η εταιρία Ninja Theory παρουσίασε νέες πληροφορίες για το παιχνίδι Senua’s Saga: Hellblade II.

Συνιστώμενοι σχετικοί σύνδεσμοι:

1. ninjatheory.com (επίσημη ιστοσελίδα Ninja Theory)
2. store.steampowered.com (σελίδα προϊόντος Hellblade: Senua’s Sacrifice στο Steam)
3. www.xbox.com (επίσημη ιστοσελίδα του Xbox για το παιχνίδι Hellblade II: Senua’s Saga)