Το PEGI 18 Voice Actor που Μας Εκπλήσσει Όλους

Το PEGI 18 Voice Actor που Μας Εκπλήσσει Όλους

Ένα απίστευτα viral βίντεο στα social media έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα τελευταία. Το βίντεο δείχνει τον voice actor Richard Wells, γνωστό για τη φωνή του στην επίσημη ηληκιακή ταξινόμηση PEGI 18, και έχει καταφέρει να κερδίσει πάνω από 10.6 εκατομμύρια προβολές στο X και πάνω από 9.3 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Ο Wells είναι voice actor εδώ και 40 χρόνια και έχει κάνει συμμετοχή σε αμέτρητα ραδιοφωνικά σταθμούς, διαφημίσεις και ταινίες. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουν τη φωνή του ως τον επίσημο εκφωνητή του PEGI 18. Αυτή η επίσημανση ακούγεται σε πολλά παιχνίδια και trailers που προορίζονται μόνο για ενήλικες σύμφωνα με την PEGI.

Φυσικά, η ανταπόκριση των χρηστών στα social media δεν άργησε να έρθει. Οι σχόλιο γεμίσαν με gifs και έξυπνες απαντήσεις, εκφράζοντας την έκπληξη και την χαρά τους που αποκάλυψε το πρόσωπο πίσω από την φωνή. Το βίντεο έχει δημιουργήσει συγκίνηση και ανακάλυψη σε όλο το διαδίκτυο.

Ο Wells αποτελεί ένα παράδειγμα που δείχνει τη σημασία της φωνής στα παιχνίδια και με τον τρόπο αυτό επηρεάζει την εμπειρία των παικτών. Ενώ οι περισσότεροι δεν αναγνωρίζουν τον Wells από το πρόσωπό του, η φωνή του έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της πολυαγαπημένης μας βιομηχανίας παιχνιδιών.

Το βίντεο μας δίνει μια ευκαιρία να δούμε πίσω από τις συνήθεις φωνές που ακούμε στα παιχνίδια και να εκτιμήσουμε το έργο των voice actors. Είναι ένα υπενθύμιση για τη σημασία της συνολικής εμπειρίας που προσφέρεται στους παίκτες και τον ρόλο που παίζουν οι φωνές σε αυτήν.
Ο Richard Wells κατάφερε να μας εκπλήξει και να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι η φωνή πίσω από τα παιχνίδια που αγαπάμε.

Συχνές ερωτήσεις

1. Ποιο είναι το βίντεο που έχει γίνει viral στα social media;
Το βίντεο δείχνει τον voice actor Richard Wells, γνωστό για τη φωνή του στην επίσημη ηληκιακή ταξινόμηση PEGI 18.

2. Ποιο ρόλο κάνει ο Richard Wells στο PEGI;
Ο Richard Wells είναι ο επίσημος εκφωνητής του PEGI 18 και η φωνή του ακούγεται σε πολλά παιχνίδια και trailers που προορίζονται μόνο για ενήλικες σύμφωνα με την PEGI.

3. Πόσες προβολές έχει συγκεντρώσει το βίντεο στο X και στο TikTok;
Το βίντεο έχει κερδίσει πάνω από 10.6 εκατομμύρια προβολές στο X και πάνω από 9.3 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

4. Ποια είναι η σημασία της φωνής στα παιχνίδια;
Η φωνή στα παιχνίδια επηρεάζει την εμπειρία των παικτών και αποτελεί σημαντικό κομμάτι της πολυαγαπημένης μας βιομηχανίας παιχνιδιών.

5. Γιατί είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε το έργο των voice actors;
Το βίντεο μας δίνει μια ευκαιρία να δούμε πίσω από τις συνήθεις φωνές που ακούμε στα παιχνίδια και να εκτιμήσουμε το έργο των voice actors. Αυτό μας υπενθυμίζει τη σημασία της συνολικής εμπειρίας που προσφέρεται στους παίκτες και τον ρόλο που παίζουν οι φωνές σε αυτήν.

Ορισμοί

1. Voice actor: Ένας ηθοποιός ή καλλιτέχνης που δανείζει τη φωνή του σε χαρακτήρες σε οπτικοακουστικά έργα, όπως παιχνίδια, ταινίες και κινούμενα σχέδια.

2. PEGI 18: Η επίσημη ηληκιακή ταξινόμηση για παιχνίδια που προορίζονται μόνο για ενήλικες, δηλαδή άτομα άνω των 18 ετών.

Σχετικοί σύνδεσμοι

pegi.info
youtube.com
tiktok.com