Το Realme Note 50: Ένα νέο κεφάλαιο για τα smartphones

Το Realme Note 50: Ένα νέο κεφάλαιο για τα smartphones

Η εταιρία Realme ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα των smartphones με την πρόσφατη ανακοίνωση της σειράς Note. Το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε είναι το Realme Note 50, με τα Realme Note 60 και Realme Note 70 να αναμένονται αργότερα μέσα στο έτος.

Το Realme Note 50 διαθέτει ένα 6.74 ιντσών IPS LCD οθόνη με HD+ ανάλυση και 90Hz refresh rate. Η οθόνη αυτή έχει μέγιστη φωτεινότητα 560 nits και 180Hz touch sampling rate. Όσον αφορά στην κάμερα, το κινητό διαθέτει μια βασική κάμερα στα 13MP με λειτουργία Phase Detection AF, καθώς και μια δεύτερη κάμερα 0.08MP που χρησιμεύει ως αισθητήρας βάθους. Στο μπροστινό μέρος βρίσκεται μια κάμερα 5MP με σχεδιασμό σε σχήμα σταγόνας. Το κινητό μπορεί να τραβήξει βίντεο σε ανάλυση 1080p στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο με την πίσω κάμερα και σε ανάλυση 720p στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο με την μπροστινή κάμερα.

Ο καινούριος επεξεργαστής Unisoc T612, σε συνδυασμό με τα 4GB RAM και τα 64GB αποθηκευτικού χώρου, εξοπλίζουν το Realme Note 50. Το κινητό έρχεται με το Realme UI T Edition βασισμένο στο Android 13 και φοράει μια μπαταρία 5.000 mAh που υποστηρίζει φόρτιση 10W. Το Note 50 περιλαμβάνει επίσης υποδοχή για ακουστικά και αισθητήρα αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Η τιμή του Realme Note 50 ξεκινά από τα 65 δολάρια στις Φιλιππίνες και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και σε άλλες αγορές. Με την πρόσθηκη του Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας ή την ακολούθηση του στο Google News, μπορείτε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα τεχνολογικά νέα. Μην χάσετε καμία ευκαιρία να μάθετε τα πιο πρόσφατα νέα της τεχνολογίας!

Σειρά Realme Note

Η εταιρία Realme ανακοίνωσε τη νέα σειρά της Realme Note smartphones. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τα μοντέλα Note 50, Note 60 και Note 70. Το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε είναι το Realme Note 50, με τα υπόλοιπα αναμένονται να κυκλοφορήσουν αργότερα.

Realme Note 50 χαρακτηριστικά

Το Realme Note 50 διαθέτει μια οθόνη 6.74 ιντσών IPS LCD με ανάλυση HD+ και refresh rate 90Hz. Η οθόνη έχει μέγιστη φωτεινότητα 560 nits και touch sampling rate 180Hz. Όσον αφορά την κάμερα, το κινητό διαθέτει μια βασική κάμερα 13MP με λειτουργία Phase Detection AF, καθώς και μια δεύτερη κάμερα 0.08MP που χρησιμεύει ως αισθητήρας βάθους. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια κάμερα 5MP με σχεδιασμό σε σχήμα σταγόνας. Το κινητό μπορεί να τραβήξει βίντεο σε ανάλυση 1080p στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο με την πίσω κάμερα και σε ανάλυση 720p στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο με την μπροστινή κάμερα.

Ο επεξεργαστής Unisoc T612 σε συνδυασμό με τα 4GB RAM και τα 64GB αποθηκευτικού χώρου εξοπλίζουν το Realme Note 50. Το κινητό τρέχει το λειτουργικό σύστημα Realme UI T Edition βασισμένο στο Android 13 και διαθέτει μια μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 10W. Επίσης περιλαμβάνει υποδοχή ακουστικών και αισθητήρα αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η τιμή του Realme Note 50 ξεκινά από 65 δολάρια στις Φιλιππίνες και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και σε άλλες αγορές.

Συμπεράσματα

Η Realme εισέρχεται στον τομέα των smartphones με την σειρά Realme Note, παρέχοντας καλές επιδόσεις και προσιτή τιμή. Το Realme Note 50 προσφέρει μια μεγάλη οθόνη, καλές κάμερες και αξιόλογες επιδόσεις. Αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε πολλές αγορές με καλή αξία για τα χρήματα του.

Συνδεδεμένοι σύνδεσμοι

Techmaniacs.gr