Το The Last of Us Part II Remastered έρχεται για το PS5

Το The Last of Us Part II Remastered έρχεται για το PS5

Οι λάτρεις του The Last of Us Part II έχουν κάτι να περιμένουν, καθώς η Naughty Dog ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία της Remastered έκδοσης για το PS5. Η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί για τις 19 Ιανουαρίου 2024, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει.

Μια από τις κύριες προσθήκες της Remastered έκδοσης είναι η λειτουργία “No Return”, μια roguelike πρόκληση επιβίωσης που προσφέρει μια νέα προσέγγιση στη μάχη του παιχνιδιού. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε τυχαίες συναντήσεις, αντιμετωπίζοντας νέους χαρακτήρες και διάφορους εχθρούς. Η Remastered έκδοση περιλαμβάνει επίσης βελτιωμένους χρόνους φόρτωσης και αξιοποιεί τα χαρακτηριστικά του DualSense χειριστηρίου.

Το παιχνίδι παρέχει επίσης νέες δυνατότητες, όπως μια λειτουργία ελεύθερης αναπαραγωγής κιθάρας, καθώς και επίπεδα και cutscenes που δεν υπήρχαν στο αρχικό παιχνίδι. Επιπλέον, οι κάτοχοι του The Last of Us Part II στο PS4 μπορούν να αναβαθμιστούν στην ψηφιακή έκδοση του Remastered για μόλις 10 δολάρια και να μεταφέρουν τα saves τους.

Η κυκλοφορία της Remastered έκδοσης αποτελεί μια ευπρόσδεκτη είδηση για τους fan του παιχνιδιού, που θα έχουν την ευκαιρία να επαναζήσουν τη συγκλονιστική ιστορία του The Last of Us Part II με βελτιωμένα γραφικά και νέα χαρακτηριστικά. Με την εξάπλωση των πληροφοριών, η ανυπομονησία για την κυκλοφορία αυξάνεται και οι παίκτες ανυπομονούν να βιώσουν ξανά την περιπέτεια αυτού του αξέχαστου παιχνιδιού.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

1. Πότε θα κυκλοφορήσει η Remastered έκδοση του The Last of Us Part II;

Η Remastered έκδοση του The Last of Us Part II θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου 2024.

2. Ποια είναι η νέα προσθήκη στη Remastered έκδοση;

Η Remastered έκδοση περιλαμβάνει τη λειτουργία “No Return”, μια roguelike πρόκληση επιβίωσης που προσφέρει μια νέα προσέγγιση στη μάχη του παιχνιδιού.

3. Υπάρχουν βελτιώσεις στη γραφική απόδοση του παιχνιδιού;

Ναι, η Remastered έκδοση διαθέτει εγγενή απόδοση 4K στη λειτουργία fidelity και 1440p upscaled σε 4K στη λειτουργία performance.

4. Πώς μπορώ να αναβαθμίσω το παιχνίδι από το PS4 στο PS5;

Οι κάτοχοι του The Last of Us Part II στο PS4 μπορούν να αναβαθμιστούν στην ψηφιακή έκδοση του Remastered για 10 δολάρια και να μεταφέρουν τα saves τους.

5. Ποιος ανέλαβε την ανάπτυξη της Remastered έκδοσης;

Η Remastered έκδοση αναπτύχθηκε από τη Naughty Dog, το studio που δημιούργησε και το αρχικό παιχνίδι.