Κωμικός Χρύσα Κατσαρίνη: Ένας παράξενος κόσμος για μια ευφυή κωμική

Κωμικός Χρύσα Κατσαρίνη: Ένας παράξενος κόσμος για μια ευφυή κωμική

Η κωμική και ηθοποιός, Χρύσα Κατσαρίνη, μιλώντας στον Ζήση Ρούμπο αποκάλυψε ένα περιστατικό που της συνέβη κατά τη διάρκεια γυρίσματος στον δρόμο και έφερε σε επαφή με το παράξενο και αναπάντεχο μέρος του χιούμορ.

Σε αυτό το ακραίο περιστατικό, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ένας άνδρας πλησίασε την Κατσαρίνη από πίσω, μύρισε το κεφάλι της και της έκανε μια απόρρητη ερώτηση για το πως πλένει τα μαλλιά της. Μια εμπειρία που καθόλου δεν ήταν αστεία για την κωμική.

Αλλά η Χρύσα Κατσαρίνη μοιράστηκε και ένα άλλο συμβάν που αναδεικνύει την περιπέτεια που είναι να είσαι κωμική και να κάνεις γυρίσματα. Ένας άνδρας την αγκάλιασε από πίσω και δεν την άφηνε να φύγει για ώρες, μέχρι που χρειάστηκε η βοήθεια του εικονολήπτη για να την απελευθερώσει.

Frequently Asked Questions (FAQ):

Ποιο ήταν το ακραίο περιστατικό που έζησε η Χρύσα Κατσαρίνη;

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ένας άνδρας προσέγγισε την Κατσαρίνη από πίσω και της έκανε μια παράξενη ερώτηση για το πως πλένει τα μαλλιά της. Η κωμική δεν προσδοκούσε αυτό το είδος συμπεριφοράς και το βίωμα της ήταν άκρως ανεπίτρεπτο.

Πως αντέδρασε η Χρύσα Κατσαρίνη στο περιστατικό;

Η Χρύσα Κατσαρίνη αντιμετώπισε το περιστατικό με απογοήτευση και ενοχλητική έκπληξη. Δεν αστειεύτηκε για αυτό και δεν ανταποκρίθηκε στον άνδρα που την προσέγγισε.

Πως έληξε το περιστατικό που η Χρύσα Κατσαρίνη ανέφερε;

Η Χρύσα Κατσαρίνη ανέφερε ότι για να απελευθερωθεί από έναν άνδρα που την αγκάλιαζε και δεν την άφηνε, χρειάστηκε η βοήθεια του εικονολήπτη. Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι κωμικοί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ποια ήταν η πρώτη εργασία της Χρύσας Κατσαρίνη;

Η Χρύσα Κατσαρίνη δούλεψε πρώτη φορά στην ηλικία των 12 ετών σε ένα καφενείο, όπου καθάριζε. Παρόλο που εργαζόταν για 9 ώρες την ημέρα, η αμοιβή της ήταν μόλις 5 ευρώ.

Πηγή: Grnews.gr