Η Black Friday προσφορά της Cosmote στο What’s Up σου

Η Black Friday προσφορά της Cosmote στο What’s Up σου

Η επιθυμία για απεριόριστα data και φθηνή τιμή είναι γεγονός. Η Cosmote κατανοεί αυτήν την ανάγκη και παρουσιάζει μια προσφορά που απλά δεν μπορείς να αγνοήσεις. Κατά τη διάρκεια της Black Friday, το What’s Up σου προσφέρει απεριόριστα data για όλους για 7 ολόκληρες ημέρες με μόλις 1.90 ευρώ. Με αυτήν την προσφορά, δεν θα χρειάζεται ποτέ να ανησυχείς για την κατανάλωση των MB σου.

Ποιος είναι ο όρος της προσφοράς;

Η προσφορά ισχύει για ενεργοποίηση έως και 26/11/2023. Τα απεριόριστα GB έχουν ισχύ για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου. Μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο μόνο αν έχει λήξει το προηγούμενο πακέτο σου και τα MB του πακέτου δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλα πακέτα ή υπηρεσίες.

Πώς εφαρμόζονται τα MB του πακέτου;

Τα MB του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση κατά την περιαγωγή εντός ΕΕ/ ΕΟΧ, αλλά υπάρχει ένα όριο 2GB στην χρήση τους. Αν υπερβείς αυτό το όριο, θα επιβληθεί επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00223€/MB. Επιπλέον, αν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet και καταναλώσεις όλα τα MB πριν τη λήξη του πακέτου, η πρόσβαση στο Internet θα διακοπεί και θα οδηγηθείς στην σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet για να επιλέξεις ένα από τα διαθέσιμα πακέτα Internet. Για να αποφύγεις τέτοιες καταστάσεις, μπορείς να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE My Internet.

Τι γίνεται αν δεν έχω ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet;

Αν δεν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet και καταναλώσεις όλα τα δεδομένα από το πακέτο πριν τη λήξη του, η χρέωση για τη χρήση δεδομένων είναι 0,005€/MB, με μέγιστη ημερήσια χρέωση 2€. Αν φτάσεις αυτό το όριο, η COSMOTE ενδέχεται να εφαρμόσει πολιτική ορθής χρήσης με μειωμένη ταχύτητα 1,5Mbps, μέχρι τη συμπλήρωση 24 ωρών από την πρώτη χρήση δεδομένων.

Μην χάσεις αυτήν την εκπληκτική προσφορά της Cosmote! Ισχύει μόνο κατά τη διάρκεια της Black Friday. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου το cosmote.gr.

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε ισχύει η προσφορά της Cosmote;

Η προσφορά ισχύει κατά τη διάρκεια της Black Friday και ισχύει μόνο για ενεργοποίηση έως και τις 26 Νοεμβρίου 2023.

Πόσες ημέρες διαρκεί η προσφορά;

Η προσφορά ισχύει για 7 ολόκληρες ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου.

Τι γίνεται αν έχω ήδη ένα πακέτο ενεργοποιημένο;

Μπορείς να ενεργοποιήσεις το δεύτερο πακέτο μόνο αν έχει λήξει το προηγούμενο πακέτο σου.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα MB του πακέτου;

Τα MB του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση κατά την περιαγωγή εντός ΕΕ/ ΕΟΧ, αλλά υπάρχει ένα όριο 2GB στην χρήση τους. Αν υπερβείς αυτό το όριο, θα επι