Η Cosmote προσφέρει δωρεάν απεριόριστα data για 5 ολόκληρες ημέρες μέσω της εφαρμογής What’s Up

Η Cosmote προσφέρει δωρεάν απεριόριστα data για 5 ολόκληρες ημέρες μέσω της εφαρμογής What’s Up

Η Cosmote έρχεται να εκπλήξει τους χρήστες της με μια εξαιρετικά ελκυστική προσφορά. Μέσα από την εφαρμογή του What’s Up, η εταιρεία προσφέρει εντελώς δωρεάν απεριόριστα data για 5 ολόκληρες ημέρες. Αυτή η προσφορά αναφέρεται ως Mystery Token και έχει μια ιδιαιτερότητα: δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Τα Mystery Tokens αποτελούν έναν καινοτόμο τρόπο για τη Cosmote να επιβραβεύσει τους πελάτες της. Για να κερδίσει κάποιος τα Mystery Tokens, αρκεί να ενεργοποιήσει το Reload it, το οποίο είναι ένα νέο σύστημα ανανέωσης του χρηματικού υπολοίπου. Με κάθε ανανέωση, ο χρήστης κερδίζει διαφορετικά Tokens ανάλογα με το ποσό ή τον τρόπο ανανέωσης.

Τα Tokens από ανανέωση έχουν διάρκεια ζωής 1 μήνα και αντιστοιχούν σε δώρα data ή λεπτά ομιλίας προς όλους. Παράλληλα, μπορεί κανείς να παρατείνει τη διάρκεια των Tokens ανανεώνοντας το χρηματικό υπόλοιπό του πριν από τη λήξη τους.

Επιπλέον, μέσα από το Reload it, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν Mystery Tokens που εμφανίζονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα και να τα διεκδικήσουν. Το ξεχωριστό σε αυτήν την προσφορά είναι πως τα Mystery Tokens δεν έχουν ημερομηνία λήξης, άρα οι χρήστες μπορούν να τα κρατήσουν στην κατοχή τους έως και 12 Tokens και να τα χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν.

Η Cosmote δημιούργησε επίσης ένα Birthday Token, το οποίο προσφέρει δωρεάν data ή λεπτά ομιλίας για τα γενέθλιά σας, αρκεί να συμπληρώσετε την ημερομηνία στο προφίλ σας.

Αυτή η πρωτοποριακή προσφορά της Cosmote ανοίγει νέους ορίζοντες για την ευκολία και την ποικιλία που μπορεί να προσφέρει ένα τηλεπικοινωνιακό πακέτο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε αυτήν την προσφορά και να απολαύσετε απεριόριστα data για 5 ολόκληρες ημέρες.

Συχνές Ερωτήσεις:

1. Τι είναι τα Mystery Tokens;

Τα Mystery Tokens είναι δωρεάν δεδομένα που προσφέρονται από την Cosmote μέσω της εφαρμογής What’s Up. Η προσφορά ισχύει για 5 ολόκληρες ημέρες και δεν έχει ημερομηνία λήξης.

2. Πώς μπορώ να αποκτήσω τα Mystery Tokens;

Για να κερδίσετε τα Mystery Tokens, πρέπει να ενεργοποιήσετε το Reload it στην εφαρμογή What’s Up και να ανανεώσετε το χρηματικό σας υπόλοιπο. Η εταιρεία θα κατανείμει τα Tokens ανάλογα με το ποσό ή τον τρόπο ανανέωσης.

3. Τι μπορώ να κάνω με τα Mystery Tokens;

Τα Mystery Tokens αντιστοιχούν σε δωρεάν data ή λεπτά ομιλίας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κατά την ευχέρεια σας. Μπορείτε να κρατήσετε έως και 12 Tokens χωρίς λήξη και να τα εξαργυρώσετε όποτε θέλετε.

4. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρατείνω τη διάρκεια των Mystery Tokens;

Ναι, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια των Mystery Tokens ανανεώνοντας το χρηματικό σας υπόλοιπο πριν από τη λήξη τους. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την προσφορά για ακόμα 1 μήνα.