Ανακάλυψε το ολοκαίνουργιο FadBlock – Ένας επαναστατικός τρόπος να μπλοκάρεις τις διαφημίσεις στο Youtube

Ανακάλυψε το ολοκαίνουργιο FadBlock – Ένας επαναστατικός τρόπος να μπλοκάρεις τις διαφημίσεις στο Youtube

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μπλοκάρεις τις διαφημίσεις στο Youtube, αλλά πολλές φορές δεν λειτουργούν όπως θέλουμε. Ωστόσο, στο παρόν άρθρο θα σου παρουσιάσουμε μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση, το FadBlock.

Το FadBlock είναι ένας καινοτόμος τρόπος να μπλοκάρεις τις διαφημίσεις στο Youtube, ειδικά σχεδιασμένος για τους περιηγητές Firefox και Chrome, καθώς και για πολλούς άλλους περιηγητές. Χρησιμοποιεί μία εντελώς διαφορετική τεχνική για να παρεμποδίσει τις διαφημίσεις. Αντί να τις μπλοκάρει εντελώς, οι διαφημίσεις φορτώνονται αλλά παραλείπονται ή προωθούνται πολύ γρήγορα, όσον το δυνατόν πιο γρήγορα. Η διαδικασία αυτή λαμβάνει χώρα σε λιγότερο από 50ms, δηλαδή για δέκατα του δευτερολέπτου, ώστε να μην ενοχλήσει τον χρήστη.

Για να εγκαταστήσεις το FadBlock για τον Mozilla Firefox, ακολούθησε αυτόν τον σύνδεσμο [εδώ](https://www.example.com). Εάν χρησιμοποιείς τον περιηγητή Google Chrome, μπορείς να βρεις το FadBlock [εδώ](https://www.example.com). Τώρα έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τις βίντεο που σε ενδιαφέρουν χωρίς τις ενοχλητικές διαφημίσεις!

Προσθέστε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας για να μάθετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο: [https://techmaniacs.gr/feed/](https://techmaniacs.gr/feed/).

FAQ:

Ερώτηση: Το FadBlock λειτουργεί μόνο για το Youtube;
Απάντηση: Όχι, το FadBlock μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες ιστοσελίδες που παρουσιάζουν διαφημίσεις.

Ερώτηση: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το FadBlock για άλλους περιηγητές πέραν του Chrome και του Firefox;
Απάντηση: Ναι, το FadBlock είναι συμβατό με πολλούς άλλους περιηγητές. Αναζητήστε το στον κατάλογο επεκτάσεων του περιηγητή σας.

Ερώτηση: Υπάρχει κάποιο κόστος για τη χρήση του FadBlock;
Απάντηση: Όχι, το FadBlock είναι δωρεάν για όλους.