Οι Google Maps προσφέρουν ακόμα περισσότερες βοηθητικές λειτουργίες

Οι Google Maps προσφέρουν ακόμα περισσότερες βοηθητικές λειτουργίες

Τα Google Maps έχουν επανασχεδιάσει τον τρόπο που μετακινούμαστε και προσφέρουν σημαντική διευκόλυνση για τους χρήστες. Το δημοφιλές εργαλείο πλοήγησης έχει πρόσφατα ανακοινώσει 5 νέες λειτουργίες που θα κάνουν τη ζωή μας ακόμα πιο εύκολη.

Το Immersive View είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι Google Maps. Πρόκειται για μια τρισδιάστατη, ρεαλιστική απεικόνιση της επιλεγμένης διαδρομής. Αρχικά, αυτή η λειτουργία ήταν διαθέσιμη μόνο για σημεία ενδιαφέροντος, αλλά πλέον επεκτάθηκε και για τις διαδρομές στις πόλεις όπως Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Λονδίνο και άλλες πολλές.

Το Google Maps χρησιμοποιεί επίσης την τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει ακόμα πιο αρθρωτές πληροφορίες. Η λειτουργία Google Maps Search βρίσκει σχετικές τοποθεσίες βάσει των ενδιαφερόντων και των αναγκών του χρήστη. Αν αναζητάμε ένα εστιατόριο, για παράδειγμα, το Google Maps μας εμφανίζει επιλογές που ταιριάζουν στο budget μας, τις προτιμήσεις μας και τη διαθεσιμότητα.

Οι χρήστες των Google Maps θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν περισσότερη λεπτομέρεια. Ο χάρτης θα προσφέρει πιο ρεαλιστική απεικόνιση των κτηρίων, προσφέροντας πιο σαφή εικόνα κατά την προσπάθεια προσανατολισμού. Επιπλέον, θα παρέχονται ακριβέστερες πληροφορίες για τις έξοδους στους αυτοκινητόδρομους και θα ενημερώνονται οι κατόχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων για τους σταθμούς φόρτισης.

Η Google έχει επενδύσει σε επαυξημένη πραγματικότητα και αυτό φαίνεται και από την ενημέρωση των Google Maps. Η λειτουργία “Lens in Maps” επιτρέπει στην τεχνητή νοημοσύνη των Χαρτών να αναγνωρίζει τα κτήρια που κοιτάμε μέσω της κάμε