Η Apple εργάζεται ήδη στο iOS 18 για το 2024

Η Apple εργάζεται ήδη στο iOS 18 για το 2024

Η ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας αποτελεί ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη σύγχρονη εποχή. Η τεχνολογική πρόοδος τρέχει με τέτοια ταχύτητα που από τη μια στιγμή στην άλλη, οι συσκευές που διαθέτουμε μπορεί να έχουν ξεπεραστεί από νέα, πιο προηγμένα μοντέλα. Αυτό αποτελεί μία από τις αδύναμες στιγμές του τομέα, αν και η ίδια η δυνατότητα αναβάθμισης και παρουσίασης νέων προϊόντων εξυπηρετεί τους κατασκευαστές, καθώς τους επιτρέπει να πείσουν τους χρήστες να αγοράσουν τα πιο πρόσφατα μοντέλα.

Η Apple είναι μία από αυτές τις εταιρείες που εξειδικεύονται σε αυτήν την πρακτική και κυκλοφορεί ένα νέο iPhone κάθε χρόνο, με υψηλότερη τιμή και εξελίξεις που προσελκύουν εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο. Ωστόσο, η Apple δεν πείθει απλά τους χρήστες να ανανεώσουν τη συσκευή τους, αλλά και να αναβαθμίσουν το λογισμικό τους. Κάθε χρόνο, η εταιρεία παρουσιάζει νέα λογισμικά που, παρότι βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης, σταδιακά απομακρύνουν την υποστήριξη από παλαιότερα μοντέλα.

Η Apple εργάζεται ήδη στο iOS 18 για το 2024, καθιστώντας αρκετά μοντέλα της εταιρείας μη συμβατά με το νέο λογισμικό. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι του iPhone XR, iPhone XS και iPhone XS Max θα πρέπει να σταματήσουν να περιμένουν την υποστήριξη και τις ενημερώσεις για τη συσκευή τους.

Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμη επιβεβαιώσεις για τα μοντέλα που θα “καταδικαστούν” για τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με τα πρότυπα της Apple, είναι πιθανό οι παραπάνω συσκευές να αποτελούν μέρος της λίστας. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί έναν ακόμη λόγο για τους χρήστες να εξετάσουν την αναβάθμιση σε πιο πρόσφατα μοντέλα, προκειμένου να διατηρήσουν την υψηλή απόδοση και τις πιο σύγχρονες λειτουργίες των κινητών της Apple.