Η Microsoft περιορίζει προσωρινά την πρόσβαση στο Chatot της OpenAI για λόγους ασφάλειας

Η Microsoft περιορίζει προσωρινά την πρόσβαση στο Chatot της OpenAI για λόγους ασφάλειας

Η Microsoft έχει πάρει την απόφαση να περιορίσει προσωρινά την πρόσβαση των υπαλλήλων της στο Chatot της OpenAI, το οποίο είναι ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης, λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η απόφαση αυτή έλαβε χώρα την Πέμπτη (9/11), σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC.

Η Microsoft επενδύει δισεκατομμύρια δολάρια στο Chatot και το έχει ενσωματώσει σε ορισμένες από τις υπηρεσίες της. Ωστόσο, η έξαρση των ανησυχιών γύρω από την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων οδήγησε την εταιρεία να πάρει αυτή την προσωρινή απόφαση.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις ανησυχίες που ανέφερε η Microsoft δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Παρά ταύτα, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η προστασία της ιδιωτικής ζωής και η ασφάλεια αποτελούν προτεραιότητες για πολλές εταιρείες, καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται και ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης αυξάνεται.

Πηγή: [economistas.gr](economistas.gr)

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί η Microsoft απαγόρευσε προσωρινά την πρόσβαση στο Chatot;

Η Microsoft πήρε την απόφαση να περιορίσει την πρόσβαση των υπαλλήλων της στο Chatot της OpenAI λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Λεπτομέρειες σχετικά με τις ανησυχίες αυτές δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Ποιο είναι το Chatot της OpenAI;

Το Chatot είναι ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης της OpenAI, στο οποίο η Microsoft έχει επενδύσει και το έχει ενσωματώσει σε ορισμένες από τις υπηρεσίες της.

Ποιος ανέφερε αυτή την είδηση;

Η είδηση για την περιορισμένη πρόσβαση στο Chatot δημοσιεύτηκε από το CNBC και αποτέλεσε αντικείμενο δημοσίευματος στο economistas.gr.