Μεγάλες Προσφορές: Απεριόριστα Data και Εκπληκτικές Τιμές στην Nova

Μεγάλες Προσφορές: Απεριόριστα Data και Εκπληκτικές Τιμές στην Nova

Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2023 – Μια νέα και εντυπωσιακή προσφορά έρχεται από τα καταστήματα Nova και το nova.gr για να εκπλήξει τους καταναλωτές. Από σήμερα, οι δυνατές προσφορές εμπλουτίζονται και προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες στους καταναλωτές για απεριόριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία σε μοναδικές τιμές.

Ανεξάρτητα εάν είστε συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας ή κάτοχοι κάρτας κινητής, η Nova έχει μια προσφορά για εσάς! Απολαύστε απεριόριστα data για 7 ημέρες με μόλις 5,50€, χωρίς περιορισμούς στις ταχύτητες. Η προσφορά ισχύει για όλους τους υπάρχοντες συνδρομητές και είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση έως και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προσφορά εύκολα και γρήγορα μέσω του Nova Account, του app & web ή μέσω SMS.

Επιπλέον, η Nova προσφέρει ακόμα περισσότερες προσφορές για τους συνδρομητές καρτοκινητής. Αποκτήστε πενταπλάσια data στην ίδια τιμή για νέες συνδέσεις, με διαθεσιμότητα από 20 έως 30 Νοεμβρίου. Επιπλέον, απολαύστε απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 0,90€ για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις προσφορές, τις εκπληκτικές ευκαιρίες, καθώς και τις δυνατότητες πληρωμής με έως και 48 άτοκες δόσεις, μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Nova και στο nova.gr.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από την προσφορά της Nova;
Η προσφορά της Nova είναι διαθέσιμη για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας και καρτοκινη