Δωρεάν δεδομένα για 3 μήνες: Πραγματικότητα ή παγίδα;

Δωρεάν δεδομένα για 3 μήνες: Πραγματικότητα ή παγίδα;

Έχουμε μια απίστευτη προσφορά για εσάς σήμερα! Σύμφωνα με πληροφορίες που αναδείχθηκαν στο lagonika.gr, η εταιρεία F2go προσφέρει απεριόριστα data εντελώς δωρεάν για 3 ολόκληρους μήνες. Αρκεί να στείλετε ένα SMS στον αριθμό 1264 με τον κωδικό 94 και μπορείτε να απολαύσετε τα απεριόριστα δεδομένα για τρεις μήνες!

Δεν το πιστεύετε; Κατανοούμε τις αμφιβολίες σας, αλλά ο χρήστης που ανέβασε την προσφορά αναφέρει ότι την ανακάλυψε από ένα άλλο site. Πρέπει, όμως, να είστε προσεκτικοί, καθώς δεν έχουμε τρόπο να επιβεβαιώσουμε την αξιοπιστία της πηγής.

Πριν αγαλλιαστείτε, όμως, θυμηθείτε την παρόμοια περίπτωση με τη Vodafone που μας άφησε απογοητευμένους. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να ακυρωθεί αυτή η προσφορά.

Ωστόσο, αναφέρεται ότι η εταιρεία επεκτείνει επίσης την ημερομηνία λήξης για το καρτοκινητό. Δεν έχουμε πληροφορίες για το πόσο θα την επεκτείνουν.

Κρατήστε ένα ανοιχτό μυαλό και είστε έτοιμοι για οποιεσδήποτε εξελίξεις. Αν θέλετε να δοκιμάσετε την προσφορά, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία. Αν δεν λειτουργήσει με τον πρώτο σας αριθμό, μπορεί να αξίζει να δοκιμάσετε με κάρτα και ξαναπροσπαθήσετε.

Για περισσότερα νέα και ανακοινώσεις τεχνολογίας, μπορείτε να ακολουθήσετε το Techmaniacs.gr στο Google News. Μπορείτε επίσης να ορίσετε το Techmaniacs.gr ως την πρώτη επιλογή σας μέσω του RSS feeder, χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: [insert URL].

Frequently Asked Questions (FAQ)

  1. Η προσφορά είναι αληθινή;
  2. Δεν έχουμε τρόπο να επιβεβαιώσουμε την ακρίβεια της προσφοράς, αφού οι πληροφορίες προέρχονται από μη επίσημη πηγή.

  3. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος ότι η προσφορά θα ανακληθεί;
  4. Όπως έχουμε διδαχθεί από παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, υπάρχει πάντα η πιθανότητα η προσφορά να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή.

  5. Πώς μπορώ να δοκιμάσω την προσφορά;
  6. Απλά στείλτε ένα SMS με τον κατάλληλο κωδικό στον αναφερόμενο αριθμό και περιμένετε να λάβετε την επιβεβαίωση. Αν δεν λειτουργήσει με τον πρώτο σας αριθμό, μπορείτε να δοκιμάσετε με κάρτα και ξαναπροσπαθήσετε.