Δωρεάν €10 με το Payzy: Πώς να αποκτήσετε τα χρήματα και πού να τα χρησιμοποιήσετε

Δωρεάν €10 με το Payzy: Πώς να αποκτήσετε τα χρήματα και πού να τα χρησιμοποιήσετε

Το Payzy προσφέρει μια εκπληκτική προσφορά για όσους εγγραφούν στην πλατφόρμα του. Απλά κάνοντας μια εγγραφή, θα λάβετε 1000 κέρματα που μπορείτε να εξαργυρώσετε δωρεάν στα 10 ευρώ. Τα χρήματα αυτά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε, είτε για παιχνίδια στοίχημα, είτε για αγορά σουβλάκια και οτιδήποτε άλλο.

Για να αποκτήσετε τα δωρεάν χρήματα, απλά ακολουθήστε μερικά βήματα. Πατήστε εδώ και αποδεχθείτε την πρόσκληση εισάγοντας το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία και συνδεθείτε στο taxisnet (www.taxisnet.gr) για να αποκτήσετε τα σωστά στοιχεία σας, χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσετε. Αν δεν συνδεθείτε στο taxisnet, θα σας ζητηθεί να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα μόνοι σας.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με μια σύντομη βιντεοκλήση, κατά την οποία θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας δίπλα στο πρόσωπό σας. Η βιντεοκλήση εξυπηρετεί αποκλειστικά σκοπούς ασφαλείας, για να εξασφαλιστεί ότι η εγγραφή θα γίνει από εσάς και όχι από κάποιον άλλο για εσάς. Πιστεύουμε ότι η βιντεοκλήση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Μην ξεχνάτε ότι οι ταυτότητες πρέπει να είναι με λατινικούς χαρακτήρες και να μην είναι χειρόγραφες. Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη βιντεοκλήση, μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά την επόμενη μέρα, χωρίς να χάσετε τα 10 ευρώ που σας αναλογούν.

Για να ξεκινήσετε την εγγραφή σας στο Payzy, πατήστε εδώ.

Συχνές Ερωτήσεις:

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν την προσφορά;

Όλοι οι χρήστες που κάνουν μια εγγραφή στο Payzy μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν χρήματα αξίας 10 ευρώ.

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω τα χρήματα που αποκτήσω;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για παιχνίδια στοίχημα, αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών, καθώς και για διαδικτυακές συναλλαγές.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για την εγγραφή;

Για την εγγραφή, θα χρειαστείτε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μια ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες, η οποία δεν είναι χειρόγραφη.

Πότε λήγει η προσφορά;

Η προσφορά πιθανόν να λήγει στις 11 το βράδυ. Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη βιντεοκλήση, μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά την επόμενη μέρα χωρίς να χάσετε τα 10 ευρώ.