Τι νέα έχει το Instagram; Αντίο στο “διαβάστηκε”

Τι νέα έχει το Instagram; Αντίο στο “διαβάστηκε”

Τόσα πράγματα έχετε να αλλάξετε στο Instagram – το “διαβάστηκε” βρήκατε; Ξέρω πως έχεις χάσει άπειρα λεπτά αγωνίας πάνω από το κινητό, ψάχνοντας αυτή την ένδειξη του “διαβάστηκε”. Και έπειτα ακολουθούσε είτε θλίψη, είτε απόρριψη, είτε χαρά από μια απάντηση που είτε πήρες, είτε όχι. Το “διαβάστηκε” συνδέθηκε με ένα σωρό κωμικές, αλλά και στενάχωρες περιπτώσεις, όπου έδωσες (ό,τι και αν ήταν αυτό), αλλά ανταπόκριση δεν πήρες. Τουλάχιστον σιγουρεύτηκες πως είχε φτάσει στον αποστολέα το μήνυμα σου, είχε ανοιχτεί και αυτός το είχε δει. Όλα αυτά φαίνεται να αποτελούν μια περασμένη εποχή αφού, σύμφωνα με ανακοινώσεις του Instagram, θα χρειαστεί να αποχαιρετήσουμε την συγκεκριμένη ένδειξη.

Τι είναι αυτό που αλλάζει; Σε αντίθεση με την προηγούμενη λειτουργία, το Instagram θα καταργήσει την ένδειξη “διαβάστηκε”. Από τώρα και στο εξής, δεν θα μπορείτε πια να βλέπετε εάν κάποιος έχει διαβάσει τα μηνύματά σας. Αυτό ενδέχεται να φέρει κάποια αρνητικά αλλά και θετικά αποτελέσματα.

Το Instagram υποστηρίζει ότι με την κατάργηση του “διαβάστηκε” θα παρέχει μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και ελευθερία στους χρήστες. Δεν θα υπάρχει πλέον η πίεση να απαντήσετε αμέσως και η ανάγκη να δικαιολογήσετε γιατί δεν απαντάτε. Αυτό μπορεί να εξασφαλίσει μια πιο άνετη εμπειρία στην επικοινωνία μέσω του Instagram.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι θα συμβεί με τα μηνύματά μου που έστειλα πριν την αλλαγή;

Όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει πριν την αλλαγή θα παραμείνουν όπως ήταν. Δεν θα επηρεαστούν από την κατάργηση του “διαβάστηκε”.

2. Έχουν καταργηθεί και οι ειδοποιήσεις διαβάστηκε στα μηνύματα;

Όχι, οι ειδοποιήσεις διαβάστηκε για τα μηνύματα που λαμβάνετε δεν έχουν αλλάξει. Μπορείτε ακόμα να δείτε εάν κάποιος έχει διαβάσει τα μηνύματά σας.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια…