Η νέα προσφορά της Vodafone: Απεριόριστα data για 7 μέρες με μόλις 2,90 ευρώ

Η νέα προσφορά της Vodafone: Απεριόριστα data για 7 μέρες με μόλις 2,90 ευρώ

Η Vodafone ανταποκρίνεται στην προσφορά της Cosmote για τη Black Friday με μια αντίστοιχη κίνηση προσφέροντας απεριόριστα data για 7 ημέρες με μόλις 2,90 ευρώ. Η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα προσφορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ενεργοποιήσουν την προσφορά είτε μέσω της εφαρμογής CU app ή του ιστότοπου CU, είτε απλά στέλνοντας το γράμμα D στο 1252.

Η νέα προσφορά της Vodafone, που ισχύει από τις 20 Νοεμβρίου 2023 μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2023, προσφέρει απεριόριστα data για 7 ημέρες και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να την ενεργοποιήσουν παραπάνω από μία φορές. Επίσης, η προσφορά ισχύει για χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με μέγιστο ποσό δεδομένων 3,3 GB κατά τη διάρκεια της προσφοράς.

Εάν ένας χρήστης δεν έχει υπολειπόμενα data ή λεπτά ομιλίας από ένα άλλο ενεργό πακέτο ή προσφορά, τότε μπορεί να απολαύσει απεριόριστα data ή λεπτά ομιλίας για την υπόλοιπη ημέρα με μία επιπλέον χρέωση 2 ευρώ, μέχρι τις 4 π.μ. από την πρώτη κλήση ή την πρώτη σύνδεση.

Η νέα προσφορά της Vodafone παρέχει μια οικονομική και ευέλικτη λύση για τους χρήστες που χρειάζονται απεριόριστα data για μια εβδομάδα. Με μόνο 2,90 ευρώ, μπορούν να επωφεληθούν από γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο και απεριόριστη περιήγηση σε ιστοσελίδες και εφαρμογές.

FAQ:
Q: Ποιο είναι το κόστος της νέας προσφοράς της Vodafone;
A: Το κόστος της προσφοράς είναι μόνο 2,90 ευρώ.

Q: Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την προσφορά;
A: Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προσφορά μέσω της εφαρμογής CU app, του ιστότοπου CU ή απλά στέλνοντας το γράμμα D στο 1252.

Q: Για πόσες ημέρες ισχύει η προσφορά;
A: Η προσφορά ισχύει για 7 ημέρες, από τις 20 Νοεμβρίου 2023 έως τις 3 Δεκεμβρίου 2023.

Q: Ποια είναι η μέγιστη ποσότητα δεδομένων που μπορώ να χρησιμοποιήσω κατά τη διάρκεια της προσφοράς;
A: Η μέγιστη ποσότητα δεδομένων είναι 3,3 GB.